Rejsetanker

Artikler i denne kategori er ikke nødvendigvis desiderede rejsebeskrivelser / blogs, men alligevel rejserelateret. Det kan f.eks. være gode tips & råd, eller beskrivelser af særlig gode hoteloplevelser. Måske er det tanker om nye (fremtidige) rejseeventyr, men der kan også dukke beskrivelser op, om attraktioner som vi har oplevet, og som fortjener en uddybende beskrivelse.

Rejsetips & tanker
Ja faktisk er det ikke en ‘rigtig’ app, men det er tæt på, og den vil føles præcis som en sådan på din telefon. Følg denne fremgangsmåde for at tilføje Rejse-Loggen.dk som en APP på din telefon.
Vincenzo Family Rooms er nummer 1 på Tripadvisors liste over hoteller på den Græske ø Tinos og til yderst rimelige priser. Vi har boet der og blev så begejstret, at vi slet ikke kunne lade være med, at give dem sin helt egen hotelanmeldelse her på Rejse-Loggen.dk - Læs med her og se hvorfor vi faldt pladask for denne hotelperle.
Napoli er en spændende Italiensk heksekedel, hvor gadekunsten gløder, morlille råber hedenske besværgelser, ting skifter hænder i skyggerne, og hvor madonnaen – og Maradona – tilbedes ved gadealtre. Desværre er den også kendt som en "farlig by". Kriminaliteten er høj og byen ligger nærmest klods op af en af verdens farligst vulkaner, så hvordan i alverden kan man finde på at rejse til Napoli?
Det sene Ryanair fly fra Billund til Ciampino Airport (i Rom), lander kort før kl. 23.00 hvis alt går som planlagt. Men er flyet forsinket, kan du få store problemer. Der kører hverken tog eller busser og taxa'en skal du være meget heldig for at finde. Fik jeg sagt, at det også er nærmest umuligt at finde et hotel ved lufthavnen?
Rom er en fantastisk by, men enhver medalje har en bagside. Du risikere store bøder, for 'forseelser' som du måske normalt ikke tænker på. Men der er flere andre ting vi synes du bør overveje. Selvfølgelig skal du til Rom - klart, men læs vores råd inden du tager en af de mange veje som fører til Rom.
Scroll to top