Søndervig Sandskulpturer

Søndervig Sandskulpturer

Robotterne kommer (2019)

Den årlige Sandskulpturfestival, er helt speciel! Her mødes verdens bedste og mest talentfulde skulptører for at skabe kunstværker, sand, strand, Robotverden, Kunst, Sandkunst af sand. Det har altid været sjovt at bygge sandslotte! Men her går kunstnere amok i den særlige kunstart, der hedder sandskulpturering. De besøgende vil møde en 200 meter lang og 7 meter høj mur suppleret af 10 soloskulpturer, der tilsammen vil bombardere gæsterne med en robotverden, som både imponerer, fascinerer og giver stof til eftertanke! Og nej, robotter er ikke små grønne mænd, der kommer fra Mars. Robotter er den skinbarlige virkelighed både nu og især i fremtiden. Derfor er årets sandskulpturfestival i Søndervig mere end nogen sinde et eller flere besøg værd – og det siger faktisk ikke så lidt! På årets sandskulpturfestival vil du nemlig møde en spændende robotverden, som taler til alle sanser – herunder også til eftertanken! Fremtiden er altid et både spændende og lidt nervepirrende tema: Hvad vil der ske, og hvordan kommer vi og vores efterkommere til at forme og leve vores liv? Kom og få en intens oplevelse af den problematik til året sandskulpturfestival i Søndervig for 17. år i træk såmænd. Fordi en succes fortsætter igen og igen og hele tiden med nye aktuelle temaer. I år (2019) er det altså ROBOTTER!

Søndervig Sandskulpturer

Søndervig Sandskulpturer

Søndervig strand med redningstårn

Søndervig Strand

Brugbar information

Søndervig Sandskulpturer
Lodbergsvej 44, Søndervig,
6950 Ringkøbing

Åbningstider (2019)
15. maj – 31. august kl. 10-19
1. september – 27. oktober kl. 10-17

Entré (2019)
Voksne kr. 60,- og børn kr. 30,- (t.o.m. 11 år). Børn (t.o.m. 4 år) er gratis.

Web: https://sandskulptur.dk

Yderligere information
· Madkurv og drikkevarer må gerne medbringes.
· På pladsen findes borde og bænke.
· På pladsen findes handicap toilet.
· Pladsen er indrettet med stisystem således handicappede let kan komme rundt.
· På pladsen findes en stor sandkasse hvor børn og voksne kan prøve egne evner som sandskulptør.
· Hunde i snor må gerne medtages.
· P-pladser til busser og biler.

Søndervig Sandskulpturer

ANDRE SPÆNDENDE DANSKE PERLER

Himmelbjerget, vi ses på toppen

Himmelbjerget – vi ses på toppen

Bjerg er måske et stort ord, men i Danmark er 147 meter MEGET højt, og Himmelbjerget er én af landets allermest populære familieattraktioner. Himmelbjerget ved Ry har nemlig det hele, når man når toppen: En enestående udsigt over søerne og bakkerne og et magisk landskab, som giver ro i sjælen på alle årstider.

Læs resten »
Amalienborg Slotsplads - Livgarden

Amalienborg og Amaliehaven

Få den komplette kongelige oplevelse og se Livgardens vagtskifte på Slotspladsen i kombination med et museumsbesøg i palæet. Parade og vagtskifte findes i forskellige udgaver. Oplev også Christian VII’s Palæ som har nogle af verdens fineste rokokorum, bl.a. vil du opleve den overdådige Riddersal, Taffelsalen, der stadig er i brug til Kongehusets officielle selskaber, Flora Danica-værelset, malerier af europæiske mestre, noget af landets fineste møbelkunst og et overflødighedshorn af udsøgte forgyldninger på vægge og i lofter.

Læs resten »
Frederiksborg Slot med Vandløb og slotshave

Frederiksborg Slot & Nationalhistorisk Museum

Malerisk placeret midt i Slotssøen i Hillerød ligger Frederiksborg Slot, Nordens største renæssanceslot. Det overdådige pragtslot er rigt på detaljer og imponerende kunsthåndværk, og et besøg giver fin mulighed for at opleve tidligere tiders pomp og pragt. Frederiksborg Slot huser Det Nationalhistoriske Museum. Gennem historiske malerier, portrætter, møbler og kunsthåndværk fra forskellige stilperioder fortæller museet 500 års danmarkshistorie. På en tur gennem slottes mange smukke sale møder man konger og dronninger, adelige og borgerlige, begivenheder og epoker som alle har været med til at forme Danmarks udvikling og historie.

Læs resten »

DEL GERNE, TAK

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på twitter
Twitter
Del på reddit
Reddit
Del på linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

  Tilmeld  
Underretning af
Scroll to top