Rejseoplevelser i Tyskland

Oplevelser i Harzen

Harzen – Verdens længste reb hængebro og adrenalinsus

Tag med os på turen ind i det bjergrige Harzen og oplev attraktioner som vil give dig voldsomme adrenalinsus – Tør du udfordre dig selv, og gå ud på Verdens længste reb hængebro, hængende 100 meter over dalen – eller kaste dig ud i en vild Wall-run, Elastikspring eller turen ud i Tysklands længste Zip-line? Eller hvad med at opleve de mange spændende miner som du finder overalt i den smukke natur? Harzen har det hele, og mere til.

Læs resten »
Julemanden flyver i Hamborg

Til julemarked i Hamborg – Julemanden findes!

Hvert år bugner Tyskland af fantastiske julemarkeder, og Hamborg er ingen undtagelse. Men det er langt fra hele byen som juler og specielt midtbyen er voldsomt crowded. Det er én af de ting som lagde en lille dæmper på vores julehumør i Hamborg, men julemanden findes, det er ganske vist!

Læs resten »
Alternative attraktioner i Berlin

Alternative attraktioner i Berlin

Brandenburger Tor er nok den mest kendte attraktion i Berlin, men der er mange andre spændende steder, og her guider vi dig til seværdigheder som du måske ikke anede eksisterede? At de umiddelbart er mere anonyme, gør dem bestemt ikke mindre spændende, tværtimod – Se selv.

Læs resten »
Goslar - Hovedbyen i Harzen

Tag med på rundtur i Harzen

Her er bjerge, dale, slotte, købstæder med smukke gamle bindingsværkshuse og masser af attraktioner. I vil helt sikkert nyde besøget, uanset alder og om I har børn med eller ej. Harzen har simpelthen noget for enhver smag og det er næsten som at rejse ind i et lille eventyrland.

Læs resten »
På rundtur i Harzen

På eventyr i Goslar, den tyske perle & tusindårige Kejserby

Trodsige tårne, spændende kirker, farverige bindingsværkshuse og brolagte gader, danner det middelalderlig bybillede i den tusindårige gamle kejserby. Minearbejderne hentede sølv, bly og kobber op af minen ‘Rammelsberg’, som iøvrigt kan besøges den dag i dag – ‘Glück auf’.

Læs resten »
Scroll to top