Rejsebeskrivelser & Rejseblogs

Hvad er du mest til? Er det storbyferie i Europa, ø-hop i Grækenland, eller er du mere til de kulturelle perler i det gamle øst-Europa? Er det sol over Gudhjem, eller måske overvejer du en forlænget weekend med adrenalinsus og smuk natur i Harzen? Med vores rejsebeskrivelser og rejseblogs deler vi ud af tips og inspiration til ferien eller en forlænget (romantisk) weekend. Vi guider dig frem til de fedeste attraktioner og viser dig prisniveauet i forhold til Danmark.

Aftenbillede over Edinburgh

Rejseguide og oplevelser på turen til Edinburgh

Alle burde opleve Edinburgh og højlandet i Skotland. Du vil med garanti blive fanget af den fortryllende stemning, rundt i de gamle brostensbelagte gyder og stræder. Ryk evt. også en dag ud af kalenderen og tag med på en guidet bustur til højlandet hvor du kan se smukke bjerg-landskaber, vidunderlige søer og gamle borge. I denne rejseblog giver vi dig tips om steder og priser m.m.

Læs resten »
Stuart-Thorpe-naxos-guide

Guidet tur på Naxos med Stuart Thorpe

Stuart Thorpe er egentlig Engelsk, men har boet på den Græske ø Naxos de seneste 30 år og er en fantastisk tur-guide med en fed Engelsk humor og ikke mindst, en utrolig viden om den dejlige grønne ø i Kykladerne. Vi havde den store fornøjelse at følge ham på en tur rundt på Naxos.

Læs resten »
Tinos er en perle i det Græske øhav

Tinos er paradiset i det Græske øhav

Hvorfor rejse til Mykonos og Santorini og betale det dobbelte, når du kan opleve paradis-øen Tinos for det halve? På den Græske ø Tinos får du fantastiske oplevelser, uden at blive væk i en skov af selfie-stænger, og så kan du samtidig forkæle dig selv med et ophold på Tripadvisors nummer 1 hotel til yderst rimelige priser. Her guider vi dig rundt på paradiset i det Græske øhav.

Læs resten »
Ø-hop til de Græske øer

Ø-hop i Grækenland & storbyferie i Athen

Ferie i det Græske øhav er meget populært, så vi rejser også til den guddommelige Athen og hopper ombord på færgen for at starte vores egen (mini) ø-hop rundt i Kykladerne. Vi når det hele på blot én uge og her viser vi dig hvordan du kan planlægge din egen version af Græsk ø-hop, uanset om du har 1-2 eller 3 uger til rådighed.

Læs resten »
mallorca-majorica-ferie-rejseloggen

Forlænget weekend på Mallorca

Rejseblog fra vores forårstur på forlænget weekend på Mallorca. Turen gav os massevis af skønne oplevelser og smukke indtryk. Palma de Mallorca er en magisk by med pulserende byliv. Byen har alt du kan forvente af en hovedstad i syden med gadecaféer, shopping & seværdigheder, men der er også dejlige oplevelser at hente på resten af øen Mallorca.

Læs resten »
Kloster ved Petrin Hill og bryggeri

To venner på forlænget weekend i Prag

Vi er to venner som tog på forlænget weekend i Prag. Vi ville ned og mærke vinterstemningen og besøge nogle af de mange (gode) bryghuse, men selvfølgelig skulle vi også rundt og udforske nogle af de mange smukke og spændende seværdigheder i den prægtige by. Ikke alt gik helt som planlagt, men skidt pyt.

Læs resten »
Bornholm - Østersøens perle

Oplevelser på Bornholm, Østersøens perle

Afsted til oplevelser på Bornholm, Østersøens perle – Følg med rundt på solskinsøen og få inspiration til din næste ferie eller forlængede weekend på Østersøens perle. Bornholm viste sig fra sin bedste side og så bliver det bare ikke bedre. Vi skænker en kold fadøl på det lokale bryggeri og nyder solen over Gudhjem inden eventyret sættes igang – Læs med her og se hvorfor vi blev så begejstrerede for Bornholm.

Læs resten »
Smukke farver i Barcelona

Vi er på storbyferie i Barcelona

Barcelona har det hele; Fantastiske farver, underskøn arkitektur og lækre restauranter. Vi befinder os i en af Europas mest besøgte storbyer og her er gode muligheder for en romantisk ferie. Byen ændrer karakter når først aftenen melder sin ankomst og lysene tændes. En oplevelse som kan anbefales at prøve.

Læs resten »
Vandbassin i Valletta på Malta

Malta, et ferieparadis med fantastiske oplevelser

Malta er en smuk, skør, formidabel, levende ø og så har det prægtige ø-rige præcis hvad du ønsker en ferie skal have; historie, kultur, gamle templer & middelalderlige fort i Valletta. Strande & afslapning i Sliema eller St. Julian’s, og ikke at forglemme en udflugt i båd til skønne Blue Grotto & Blue Lagoon.

Læs resten »
Oplevelser i Harzen

Harzen – Verdens længste reb hængebro og adrenalinsus

Tag med os på turen ind i det bjergrige Harzen og oplev attraktioner som vil give dig voldsomme adrenalinsus – Tør du udfordre dig selv, og gå ud på Verdens længste reb hængebro, hængende 100 meter over dalen – eller kaste dig ud i en vild Wall-run, Elastikspring eller turen ud i Tysklands længste Zip-line? Eller hvad med at opleve de mange spændende miner som du finder overalt i den smukke natur? Harzen har det hele, og mere til.

Læs resten »
En guide til dit besøg i Prag

En guide til dit besøg i Prag

Prag er et sandt eventyr som betager mange mennesker. I denne guide viser vi dig rundt til de kendte attraktioner og samler de bedste tips vedr. transport, hotelplaceringer, samt priser (og fælder). Vi viser dig også en let tommelfinger-regel som er god at have i tankerne, når man skal ud og spise i Prag.

Læs resten »
Scroll to top