Rejsebeskrivelser & Rejseblogs

Hvad er du mest til? Er det storbyferie i Europa, ø-hop i Grækenland, eller er du mere til de kulturelle perler i det gamle øst-Europa? Er det sol over Gudhjem, eller måske overvejer du en forlænget weekend med adrenalinsus og smuk natur i Harzen? Med vores rejsebeskrivelser og rejseblogs deler vi ud af tips og inspiration til ferien eller en forlænget (romantisk) weekend. Vi guider dig frem til de fedeste attraktioner og viser dig prisniveauet i forhold til Danmark.

Oplevelser rundt i Europa
Alle burde opleve Edinburgh og højlandet i Skotland. Du vil med garanti blive fanget af den fortryllende stemning, rundt i de gamle brostensbelagte gyder og stræder. Ryk evt. også en dag ud af kalenderen og tag med på en guidet bustur til højlandet hvor du kan se smukke bjerg-landskaber, vidunderlige søer og gamle borge. I denne rejseblog giver vi dig tips om steder og priser m.m.
Stuart Thorpe er egentlig Engelsk, men har boet på den Græske ø Naxos de seneste 30 år og er en fantastisk tur-guide med en fed Engelsk humor og ikke mindst, en utrolig viden om den dejlige grønne ø i Kykladerne. Vi havde den store fornøjelse at følge ham på en tur rundt på Naxos.
Hvorfor rejse til Mykonos og Santorini og betale det dobbelte, når du kan opleve paradis-øen Tinos for det halve? På den Græske ø Tinos får du fantastiske oplevelser, uden at blive væk i en skov af selfie-stænger, og så kan du samtidig forkæle dig selv med et ophold på Tripadvisors nummer 1 hotel til yderst rimelige priser. Her guider vi dig rundt på paradiset i det Græske øhav.
Ferie i det Græske øhav er meget populært, så vi rejser også til den guddommelige Athen og hopper ombord på færgen for at starte vores egen (mini) ø-hop rundt i Kykladerne. Vi når det hele på blot én uge og her viser vi dig hvordan du kan planlægge din egen version af Græsk ø-hop, uanset om du har 1-2 eller 3 uger til rådighed.
Rejseblog fra vores forårstur på forlænget weekend på Mallorca. Turen gav os massevis af skønne oplevelser og smukke indtryk. Palma de Mallorca er en magisk by med pulserende byliv. Byen har alt du kan forvente af en hovedstad i syden med gadecaféer, shopping & seværdigheder, men der er også dejlige oplevelser at hente på resten af øen Mallorca.
Vi er to venner som tog på forlænget weekend i Prag. Vi ville ned og mærke vinterstemningen og besøge nogle af de mange (gode) bryghuse, men selvfølgelig skulle vi også rundt og udforske nogle af de mange smukke og spændende seværdigheder i den prægtige by. Ikke alt gik helt som planlagt, men skidt pyt.
Afsted til oplevelser på Bornholm, Østersøens perle - Følg med rundt på solskinsøen og få inspiration til din næste ferie eller forlængede weekend på Østersøens perle. Bornholm viste sig fra sin bedste side og så bliver det bare ikke bedre. Vi skænker en kold fadøl på det lokale bryggeri og nyder solen over Gudhjem inden eventyret sættes igang - Læs med her og se hvorfor vi blev så begejstrerede for Bornholm.
Barcelona har det hele; Fantastiske farver, underskøn arkitektur og lækre restauranter. Vi befinder os i en af Europas mest besøgte storbyer og her er gode muligheder for en romantisk ferie. Byen ændrer karakter når først aftenen melder sin ankomst og lysene tændes. En oplevelse som kan anbefales at prøve.
Har I allerede været i Prag et par gange eller tre? Så tag istedet turen rundt i Tjekkiet. I vil få naturoplevelser at se, som I ikke troede eksisterede i Europa, og måske bliver I ramt af de store historiske vingesus undervejs?
Malta er en smuk, skør, formidabel, levende ø og så har det prægtige ø-rige præcis hvad du ønsker en ferie skal have; historie, kultur, gamle templer & middelalderlige fort i Valletta. Strande & afslapning i Sliema eller St. Julian’s, og ikke at forglemme en udflugt i båd til skønne Blue Grotto & Blue Lagoon.
Tag med os på turen ind i det bjergrige Harzen og oplev attraktioner som vil give dig voldsomme adrenalinsus - Tør du udfordre dig selv, og gå ud på Verdens længste reb hængebro, hængende 100 meter over dalen - eller kaste dig ud i en vild Wall-run, Elastikspring eller turen ud i Tysklands længste Zip-line? Eller hvad med at opleve de mange spændende miner som du finder overalt i den smukke natur? Harzen har det hele, og mere til.
Prag er et sandt eventyr som betager mange mennesker. I denne guide viser vi dig rundt til de kendte attraktioner og samler de bedste tips vedr. transport, hotelplaceringer, samt priser (og fælder). Vi viser dig også en let tommelfinger-regel som er god at have i tankerne, når man skal ud og spise i Prag.
Hvert år bugner Tyskland af fantastiske julemarkeder, og Hamborg er ingen undtagelse. Men det er langt fra hele byen som juler og specielt midtbyen er voldsomt crowded. Det er én af de ting som lagde en lille dæmper på vores julehumør i Hamborg, men julemanden findes, det er ganske vist!
Lissabon er en vidunderlig by - Spændende og anderledes end mange andre storbyer, men også den hurtigst voksende turist-by i Sydeuropa. Anslået 4 millioner overnattende besøgende - 6,5 gange byens befolkning, opholdt sig i Lissabon i 2015 og hvad er det så, som gør Lissabon så populær? Det viser vi dig her.
Her er måske lidt tyndt med attraktioner, men Malaga er en spændende by og den sydlandske stemning fanger. Lækker tapas med et glas iskoldt hvidvin, appelsin og eukalyptustræer i omhyggeligt anlagte haver og de smukke borge, er nogle af de ting du kan nyde i Picassos fødeby.
Brandenburger Tor er nok den mest kendte attraktion i Berlin, men der er mange andre spændende steder, og her guider vi dig til seværdigheder som du måske ikke anede eksisterede? At de umiddelbart er mere anonyme, gør dem bestemt ikke mindre spændende, tværtimod - Se selv.
Tag med til julemarked i Budapest og få en helt speciel oplevelse. Den gamle by er smukt pakket ind i julens farver og lys og er ét af Europas smukkeste julemarkeder. Priserne er yderst rimelige og du vil helt sikkert blive grebet af den skønne julestemning som hersker overalt i byen. Læs også om de mange smukke og spændende attraktioner og seværdigheder.
I Rom behøver du ikke lede efter seværdighederne, de kommer selv til dig når du går rundt i den skønne stad. Du kan roligt prøve at 'fare vild for sjov', det giver dig bare endnu flere smukke oplevelser, og måske ser du de gamle mænd sidde inde i skyggen og drikke kaffe, mens de spiller skak? Vores første besøg i Rom blev 'ferien vi ikke ville hjem fra'.
Her er bjerge, dale, slotte, købstæder med smukke gamle bindingsværkshuse og masser af attraktioner. I vil helt sikkert nyde besøget, uanset alder og om I har børn med eller ej. Harzen har simpelthen noget for enhver smag og det er næsten som at rejse ind i et lille eventyrland.
En charmerende storby med alt hvad dertil hører. Masser af seværdigheder, skønne restauranter og en oplagt mulighed til en romantisk weekend. "Nordens Venedig" har flere broer end Venedig, Amsterdam og London tilsammen.
Trodsige tårne, spændende kirker, farverige bindingsværkshuse og brolagte gader, danner det middelalderlig bybillede i den tusindårige gamle kejserby. Minearbejderne hentede sølv, bly og kobber op af minen 'Rammelsberg', som iøvrigt kan besøges den dag i dag - 'Glück auf'.
Scroll to top