Om os - Jette & Ivan

Vi hedder Jette & Ivan og har dannet par i ca. 25 år. Tidligere har vi kørt på talrige ferier med ungerne på bagsædet, som regel sydpå, hvor vi boede i mobilehomes på mange skønne campingpladser. Nu gider ‘børnene’ os ikke mere ;- ) og derfor er vi nu på egen hånd, mest med fly til spændende storbyferier rundt i Europa.

Vi synes selv vi er ret gode til at finde feriemuligheder til yderst rimelige priser, nogle vil måske kalde det budgetferie? Fint for os, det tager vi som en kompliment. Vi køber aldrig pakke & charterrejser og har derfor altid selv den fulde kontrol.

Når vi har fundet frem til en ny ønske destination, går vi igang med at finde det billigste fly, (vi benytter som regel Google Flights til dette). Så går vi ind på Booking.com og finder det hotel som passer os bedst. På den måde kan vi faktisk spare ret mange penge. Hvorfor betale andre for at sætte en ‘pakke’ sammen til os?

Indtil videre har vi valgt Europa som ‘vores ferieland’. Vi er godt nok begyndt at overveje lidt mere fjerne destinationer som f.eks. Dubai & Singapore, men det skyldes egentlig mere ren nysgerrighed, (og vist også et par Formel 1 løb ;- ) og man behøver slet ikke rejse ud af Europa for at opleve det ene store eventyr efter det andet. Europa byder på sol og strand i de sydlige lande, fantastisk mad i Frankrig, skønne Italienske vinruter, storslåede naturoplevelser i Island og Norge, idylliske middelalderbyer i Tyskland, kanaler og vindmøller i Holland, smuk arkitektur i det østlige Europa og sprudlende storbyer over hele kontinentet. Og så er der naturligvis også skønne Danmark, så…

Vi stikker måske også lidt ud fra ‘de normale` ferienormer? Vi rejser nemlig kun sjældent væk i 1-2 uger. Tværtimod er vi som regel kun afsted 4-5 dage, (forlænget weekend’s). Til gengæld kan vi så komme afsted ca. 4 gange om året, uden at presse vores budget.

Men kig dig gerne rundt på siden, og se hvor mange steder man kan besøge uden at blive ruineret. Husk også at læse vores gode rejsetips, så du f.eks. ikke risikerer en kæmpebøde i Rom, bare fordi du er lidt ‘sommerkåd’, eller at blive ribbet for mere end dkr.1000,- når du hæver valuta i en ATM automat. På samme side har vi også fundet frem til en liste over de billigste steder at holde ferie lige nu.

Vi håber du vil nyde dit besøg her på siden, vi nyder ihvertfald at du er her, og skulle du få lyst til at give dit besyv med i diverse kommentarfelter, bliver vi bare endnu mere glade, tak.

MANGLER DER IKKE NOGLE REJSEBESKRIVELSER?

Jo det gør der helt bestemt, faktisk ret mange. Men vi har valgt at starte med de turer vi har været afsted på, siden vi fik ide’en til denne rejseblog. Efterhånden vil vi så bevæge os bagud i tiden, hvis ellers de pågældende turer stadig kan betragtes som relevante i.fh.t. de år som er gået siden da.

Jette & Ivan signatur
Jette & Ivan - Rejse-Loggen.dk

Copyright
Tekster og billeder fra rejse-loggen.dk må ikke kopieres eller gengives uden tilladelse, men du må meget gerne linke til den pågældende side.

Kommentarer
Har du kommentarer eller bemærkninger til vores rejsebeskrivelser, bedes du venligst skrive disse ind i kommentar-feltet nederst på den pågældende side. Det gør det lettere for os og ikke mindst for andre besøgende, tak.

Mailform | Kontakt
Alle andre henvendelser er du meget velkommen til at sende til os via nedenstående mail-form, tak.

ivan snabel-a rejse-loggen.dk
jette snabel-a rejse-loggen.dk

Scroll to top