Kirsebærallén på Bispebjerg Kirkegård

Kirsebæralléen på Bispebjerg Kirkegård

Et lyserødt Instagramspot

Klassiskeren når det kommer til kirsebærtræer og et af Københavns Nordvestkvarters smukkeste alléer og et meget populært Instagram motiv. Hvert forår strømmer folk til Bispebjerg med kameraet for at indfange de smukke kirsebærtræer, som springer ud i det karakteristiske lyserøde blomsterhav. Træerne blomstrer kun omkring 14 dage om året, men holder sig bedre, hvis det er lidt køligere vejr. De springer typisk ud i midten eller slutningen af april og afblomstrer igen i start-maj.

Kirsebærallén på Bispebjerg Kirkegård

Det karakteristiske lyserøde blomsterhav

Statue på Bispebjerg Kirkegård

Bispebjerg Kirkegård

Glem ikke respekten - Du er på en kirkegård

Det har udviklet sig til lidt af en københavnerbegivenhed at tage til Bispebjerg Kirkegård og gå under det lyserøde tagdække. Men først og fremmest er det en kirkegård, så udvis venligst den fornødne respekt. Grundtvigs Kirke som ligger tæt på, er ligeledes en storslået syn og et populært motiv blandt flittige instagramere.

Adresse
Frederiksborgvej 125
2400 København NV

ANDRE SPÆNDENDE DANSKE PERLER

Slottet Trøjborg

Den gamle ruin – Slottet Trøjborg

Slottet Trøjborg har siden opførelsen i 1300-tallet levet en omtumlet tilværelse med mange og skiftende ejere. De fleste af de bygningsrester der i dag ses på stedet stammer fra det renæssanceslot, der i slutningen af 1500-tallet blev opført ovenpå resterne af det oprindelige middelalderlige slot.

Læs resten »
Bunkeren i Tripitz - Blåvand

Tirpitz museet – Havets guld i bunkeren

Midt i klitlandskabet i Blåvand ligger Tirpitz bunker-museum, en unik oplevelse for hele famillien – Mød f.eks. “en hær af beton” og oplev “den skjulte vestkyst”, eller mærk stemningen i den ældgamle ravskov, hvor du kan gå en tur gennem den eventyrlige verden mellem ravskovens træer. Fæstningen blev bygget som en del af Hitlers Atlantvold og skulle beskytte vestkysten og i særdeleshed Esbjerg Havn.

Læs resten »
Den Genfundne Bro ved Brædstrup

Den Genfundne Bro ved Brædstrup

Et tip til en hyggelig søndags udflugt i det Midtjyske, kunne være den ‘Genfundne Bro’ i Bræstrup, som idag er restaureret og fremstår smukt i landskabet. Der blev gjort store øjne, da Horsens Kommune i foråret 2014 begyndte at fjerne en jorddæmning ved Gudenåen for at skabe fri passage for blandt andet ørreder. Under jorddæmningen blev der nemlig fundet en 50 meter lang og 14 meter høj jernbanebro, som i 85 år har været godt gemt.

Læs resten »

DEL GERNE, TAK

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på twitter
Twitter
Del på reddit
Reddit
Del på linkedin
LinkedIn

1
Leave a Reply

1 Kommenter tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Mest reagerede kommentar
Varmeste kommentar tråd
1 Kommentar forfattere
  Tilmeld  
nyeste ældste flest stemmer
Underretning af
Scroll to top