Kirsebærallén på Bispebjerg Kirkegård

Kirsebæralléen på Bispebjerg Kirkegård

Et lyserødt Instagramspot

Klassiskeren når det kommer til kirsebærtræer og et af Københavns Nordvestkvarters smukkeste alléer og et meget populært Instagram motiv. Hvert forår strømmer folk til Bispebjerg med kameraet for at indfange de smukke kirsebærtræer, som springer ud i det karakteristiske lyserøde blomsterhav. Træerne blomstrer kun omkring 14 dage om året, men holder sig bedre, hvis det er lidt køligere vejr. De springer typisk ud i midten eller slutningen af april og afblomstrer igen i start-maj.

Kirsebærallén på Bispebjerg Kirkegård

Det karakteristiske lyserøde blomsterhav

Statue på Bispebjerg Kirkegård

Bispebjerg Kirkegård

Glem ikke respekten - Du er på en kirkegård

Det har udviklet sig til lidt af en københavnerbegivenhed at tage til Bispebjerg Kirkegård og gå under det lyserøde tagdække. Men først og fremmest er det en kirkegård, så udvis venligst den fornødne respekt. Grundtvigs Kirke som ligger tæt på, er ligeledes en storslået syn og et populært motiv blandt flittige instagramere.

Adresse
Frederiksborgvej 125
2400 København NV

ANDRE SPÆNDENDE DANSKE PERLER

Bunkerne i Skanderborg bøgeskov

Skanderborg Bunkerne – Lige under bøgetræerne

Der er andet end bøgetræer i skoven ved Skanderborg. Rundt omkring er der spor efter det tyske Luftwaffes hovedkvarter i Danmark under 2. verdenskrig. Fra februar 1944 og frem til maj 1945 havde den tyske besættelsesmagt beslaglagt Skanderborg Dyrehave. Tyskerne brugte området som dansk hovedkvarter for Luftwaffe.

Læs resten »
Frederiksborg Slot med Vandløb og slotshave

Frederiksborg Slot & Nationalhistorisk Museum

Malerisk placeret midt i Slotssøen i Hillerød ligger Frederiksborg Slot, Nordens største renæssanceslot. Det overdådige pragtslot er rigt på detaljer og imponerende kunsthåndværk, og et besøg giver fin mulighed for at opleve tidligere tiders pomp og pragt. Frederiksborg Slot huser Det Nationalhistoriske Museum. Gennem historiske malerier, portrætter, møbler og kunsthåndværk fra forskellige stilperioder fortæller museet 500 års danmarkshistorie. På en tur gennem slottes mange smukke sale møder man konger og dronninger, adelige og borgerlige, begivenheder og epoker som alle har været med til at forme Danmarks udvikling og historie.

Læs resten »
Bunkeren i Tripitz - Blåvand

Tirpitz museet – Havets guld i bunkeren

Midt i klitlandskabet i Blåvand ligger Tirpitz bunker-museum, en unik oplevelse for hele famillien – Mød f.eks. “en hær af beton” og oplev “den skjulte vestkyst”, eller mærk stemningen i den ældgamle ravskov, hvor du kan gå en tur gennem den eventyrlige verden mellem ravskovens træer. Fæstningen blev bygget som en del af Hitlers Atlantvold og skulle beskytte vestkysten og i særdeleshed Esbjerg Havn.

Læs resten »

DEL GERNE, TAK

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på twitter
Twitter
Del på reddit
Reddit
Del på linkedin
LinkedIn

1
Leave a Reply

1 Kommenter tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Mest reagerede kommentar
Varmeste kommentar tråd
1 Kommentar forfattere
  Tilmeld  
nyeste ældste flest stemmer
Underretning af
Scroll to top