Kirsebærallén på Bispebjerg Kirkegård

Kirsebæralléen på Bispebjerg Kirkegård

Et lyserødt Instagramspot

Klassiskeren når det kommer til kirsebærtræer og et af Københavns Nordvestkvarters smukkeste alléer og et meget populært Instagram motiv. Hvert forår strømmer folk til Bispebjerg med kameraet for at indfange de smukke kirsebærtræer, som springer ud i det karakteristiske lyserøde blomsterhav. Træerne blomstrer kun omkring 14 dage om året, men holder sig bedre, hvis det er lidt køligere vejr. De springer typisk ud i midten eller slutningen af april og afblomstrer igen i start-maj.

Kirsebærallén på Bispebjerg Kirkegård

Det karakteristiske lyserøde blomsterhav

Statue på Bispebjerg Kirkegård

Bispebjerg Kirkegård

Glem ikke respekten - Du er på en kirkegård

Det har udviklet sig til lidt af en københavnerbegivenhed at tage til Bispebjerg Kirkegård og gå under det lyserøde tagdække. Men først og fremmest er det en kirkegård, så udvis venligst den fornødne respekt. Grundtvigs Kirke som ligger tæt på, er ligeledes en storslået syn og et populært motiv blandt flittige instagramere.

Adresse
Frederiksborgvej 125
2400 København NV

ANDRE SPÆNDENDE DANSKE PERLER

Solnedgang over Skagen

De mest populære oplevelser i Skagen

Her højt mod nord, hvor Danmark ender og de to have mødes, ligger Skagen. Her er der oplevelser for alle generationer hele året rundt; naturen, strandene, atmosfæren, de gamle gule huse, havnene med dens liv og spændende restauranter. Skagen er også kendt for at være den by i Danmark, der har flest solskinstimer.

Læs resten »
Gåtur over brådet til Æbelø

Min far var kukker på Æbelø

Det er lidt af et eventyr, at vade ud i vand til knæene og traske igennem vandet, ankomme til Æbelø Holm og igen få fast grund under fødderne. Der er udsigt til vand på alle sider, og selv om der ikke bor mennesker på øen længere, så er der huse og bygninger fra det liv som er levet der engang. Der er også et rigt dyreliv med bla. dådyr og mufloner (vilde bjergfår), fasaner, ugler og ørne.

Læs resten »
Søndervig Sandskulpturer

Søndervig Sandskulpturer

Den årlige Sandskulpturfestival er helt speciel! Her mødes verdens bedste og mest talentfulde skulptører for at skabe kunstværker af sand. Det har altid været sjovt at bygge sandslotte! Men her går kunstnere amok i den særlige kunstart, der hedder sandskulpturering. De besøgende vil møde en 200 meter lang og 7 meter høj mur suppleret af 10 soloskulpturer, der tilsammen vil bombardere gæsterne med en robotverden, som både imponerer, fascinerer og giver stof til eftertanke!

Læs resten »

DEL GERNE, TAK

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på twitter
Twitter
Del på reddit
Reddit
Del på linkedin
LinkedIn

1
Leave a Reply

1 Kommenter tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Mest reagerede kommentar
Varmeste kommentar tråd
1 Kommentar forfattere
  Tilmeld  
nyeste ældste flest stemmer
Underretning af
Scroll to top