Vincenzo Family Rooms - Tinos - Favorithotel

Hotel anmeldelse: Vincenzo Family Rooms

Vincenzo Family Rooms - Try it!

Vincenzo Family Rooms er nummer 1 på Tripadvisor’s liste over hoteller på den Græske ø Tinos og til yderst rimelige priser. Vi har boet der og blev så begejstret, at vi slet ikke kunne lade være med at give dem sin helt egen hotelanmeldelse her på Rejse-Loggen.dk – Læs med her og se hvorfor vi faldt pladask for denne hotelperle.

Vi fandt Vincenzo’s på nettet og mødte dem første gang på vores øhop i Grækenland, i sommerferien 2019. Læs iøvrigt også vores beskrivelse af øen Tinos på denne side.

Hotel anmeldelse: Vincenzo Family Rooms

Gårdhaven med hygge og stort spabad

Vincenzo Family Rooms - Receptions området

Det hyggelige receptions område

Det første indtryk

Vincenzo reklamere (som mange andre hoteller på Tinos), med gratis afhentning ved havnen. Vi havde tjekket beliggenheden på nettet og var blevet enige om, at vi vist godt selv kunne gå det stykke vej, og havde derfor ikke reageret på tilbudet.

Derfor blev vi lidt overraskede, da vi, mens vi sad på færgen og var på vej til øen, blev ringet op af Vincenzo. Han spurgte om vi slet ikke ønskede at blive afhentet? Det endte med at vi ombestemte os, og takkede ja til hans tilbud. Så da færgen lagde til, holdt han og ventede på os. Det kan man da kalde service, thumbs up :- )

Velkommen til paradiset :- )

Efter en dejlig velkomstdrink, blev vi vist op til vores værelse, som simpelthen var det hyggeligste værelse man kan forestille sig. Der var kælet om detaljerne og her lå ikke små chokolader på sengen, men små ‘duftpuder’ til en bedre nattesøvn :- )

Værelset var stort og rummelig, med en tilhørende lille ‘vinkel-stue’ til TV og pejs. Med til værelset hørte også en lille hyggelig balkon, og vores egen terrasse med udsigt over gårdhaven.

Kan man få for meget service? Nej det ka’ man vel egentlig ikke, men skulle vi endelig finde ét punkt, som man måske kunne justere lidt på, skulle det nok være det, at personalet ikke nødvendigvis behøver at komme ind og lave hotelservice (rengøring etc) helt så tit.

En morgen gik vi ned i gårdhaven for at spise, men 10 minutter senere gik jeg tilbage til værelset for at hente noget jeg havde glemt, og her kunne jeg se, at værelset allerede var gjort klar. Det er selvfølgelig rigtig fint, men faktisk skulle det vise sig, at Vincenzo yder hotelservice flere gange i løbet af dagen, og det bliver måske lidt i overkanten? Men omvendt er det jo også lidt svært, at kalde det et ‘kritik-punkt’, for man kan vel strengt taget ikke rigtigt tillade sig, at kritisere grundig rengøring og god service?

Vincenzo Family Rooms - Vores værelse

Lækkert dbl. værelse med altan & balkon

Prisen for hele herligheden?
2 nætter incl. overdådig morgenmad: Dkr. 1128,- (standard dbl. værelse).

Vincenzo Family Rooms - Badeværelse

Marmor-håndvask og boblebad, naturligvis ;- )

Bad & toilet - Mere luksus

Selv på badeværelset fornemmede man den udprægede service. Mange af de Græske øer har jo massevis af marmor, og derfor var håndvasken selvfølgelig også lavet af marmor. Vores badekar viste sig at være et spabad og ligesom inde på selve værelset, var alt rent og pænt.

Oh what a wonderful morning

Morgenmaden på Vincenzo’s er et helt kapitel for sig. Den bliver serveret nede i den skønne gårdhave og består af… ‘you name it’.

Friskpresset juice, (egne frugter), god kaffe og brød af flere varianter, (som de iøvrigt selv bager hver morgen). De friske frugter, var (også) fra egen avl. Vincenzo har selv en stor frugthave nord for byen.

Man er jo i Grækenland, så selvfølgelig fik man også serveret små lækre kager hver morgen. De så lækre ud, men kager om morgenen, er ikke rigtigt noget for mig. Men heldigvis bestod morgencompleten som sagt, af så mange andre dejlige ting. Det var en sand nydelse at sidde her og nyde starten på endnu en spændende feriedag.

Et lille​ udsnit af morgenmaden på Vincenzo’s

Vincenzo Family Rooms - Indehaveren - Manager

Hyggelig smalltalk med Vincenzo i gårdhaven

+ Service og hyggelig stemning

Alt gik op i en højere enhed og ud over selve hotellet, og de lækre rammer, var både Vincenzo selv, og hans personale, utroligt søde og imødekommende. De ville gøre alt for at gæsten skulle få en dejlig oplevelse, og det var præcis hvad vi fik.

Tjek også Vincenzo’s officielle webpage – Klik her, og husk lige at hils dem alle fra Jette & Ivan, tak :- )

Er dette en reklame? Nej på ingen måde! Vi får ikke én krone ud af det, men synes simpelthen bare, at også DU skal have chancen for denne oplevelse, lidt som ‘tak fordi du gider læse vores blog’ ;- )

ANDRE SPÆNDENDE REJSETANKER

DEL GERNE, TAK

0 0 vote
Article Rating
Scroll to top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x