Himmelbjerget, vi ses på toppen

Himmelbjerget - vi ses på toppen

Magiske oplevelser ved Silkeborg

Bjerg er måske et stort ord, men i Danmark er 147 meter MEGET højt, og Himmelbjerget er én af landets allermest populære familieattraktioner. Himmelbjerget ved Ry har nemlig det hele, når man når toppen: En enestående udsigt over søerne og bakkerne og et magisk landskab, som giver ro i sjælen på alle årstider. Skovene syd for selve bjerget gemmer på endnu flere fantastiske udsigtspunkter og gode muligheder for at komme væk fra de livlige besøgsområder.

Hjejlen med Himmelbjerget i baggrunden

Hjejlen med Himmelbjerget oppe på toppen

Turbåden Hjejlen - Redningskrans

Du kan også sejle til Himmelbjerget

Himmelbjerget & Hjejlen

Du kan den dag i dag stadig tage turen med en af Hjejlebådene, som det har været skik siden 1861. Hjejleselskabet sejler fortsat tusindvis af turister mellem Silkeborg, Himmelbjerget og Ry. Fornemt er det at ankomme med en af Hjejle-flådens både ved bjergets fod – og så bestige det fra søsiden. Se sejltiderne på www.hjejlen.com

Himmelbjergets webside – Klik her.
Adressen til Himmelbjerget: Når du skal finde Himmelbjerget og parkeringspladsen, så kør efter: Himmelbjergvej 20, 8680 Ry

Himmelbjerget & Hjejlen

ANDRE SPÆNDENDE DANSKE PERLER

Rosenborg Slot Mørk himmel

Rosenborg Slot og Kongens Have

Det 400 år gamle renæssanceslot blev bygget af Christian 4., der med sin farverige personlighed satte et stærkt aftryk på Danmarkshistorien. I dag kan besøgende rejse tilbage i tiden og fornemme det kongelige liv til hverdag og fest gennem Christian 4.s og hans efterkommeres ejendele.

Læs resten »
Frederiksborg Slot med Vandløb og slotshave

Frederiksborg Slot & Nationalhistorisk Museum

Malerisk placeret midt i Slotssøen i Hillerød ligger Frederiksborg Slot, Nordens største renæssanceslot. Det overdådige pragtslot er rigt på detaljer og imponerende kunsthåndværk, og et besøg giver fin mulighed for at opleve tidligere tiders pomp og pragt. Frederiksborg Slot huser Det Nationalhistoriske Museum. Gennem historiske malerier, portrætter, møbler og kunsthåndværk fra forskellige stilperioder fortæller museet 500 års danmarkshistorie. På en tur gennem slottes mange smukke sale møder man konger og dronninger, adelige og borgerlige, begivenheder og epoker som alle har været med til at forme Danmarks udvikling og historie.

Læs resten »

DEL GERNE, TAK

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på twitter
Twitter
Del på reddit
Reddit
Del på linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

  Tilmeld  
Underretning af
Scroll to top