Heksens hus i Horstved skov

Heksens hus i horstved skov

Heksens hus findes og det er ganske vist

Tag på tur til ”Heksens hus” som er et forladt (og meget forfaldent) hus der ligger i Horstved Skov. Huset hedder egentlig Flintholm og blev opført i 1930’erne som en slags lysthus for skovejer og bedemand Peder Madsen Pedersen. P.M. Pedersen stod også selv for voldgravsanlægget og plantede skoven omkring huset. Men voldgravsanlægget er desværre blevet til en sump gennem årene.

Efterhånden bliver overskriften dog mindre og mindre sand, så du skal nok snart drage afsted for at nå det, for Det gamle flintehus er desværre snart helt væk og umiddelbart har kommunen ikke vist interesse i at bevare det gamle hus. Det ville måske også virke mærkeligt kunstigt, på én eller anden måde.

Heksens hus i horstved skov - Rejse-Loggen.dk

Husk at banke på inden du træder ind

Pas på sumpen ved heksens hus

Pas på sumpen ved heksens hus

Kan du finde heksen?

Det kan vi ikke garantere, men vi kan ihvertfald hjælpe dig med at finde frem til hendes hus, derinde i Horstved skov.

Du finder huset (og måske også heksen?) ganske tæt på lufthavnen i Tirstrup, inde i Horstved skov og koordinaterne:

56.3141065 – 10.6350912

Velkommen til heksens hus i Horstved

Andre spændende danske perler

Kongeporten til Kastellet i København

Kastellet, en del af Danmarkshistorien

Kastellet er et citadel i København og et af de bedst bevarede fæstningsanlæg i Nordeuropa og det var her Johan Friedrich Struense sad i arresten til dommen. De smukke grønne omgivelser gør Kastellet til et meget populært udflugtsmål for en god spadseretur eller løbetur på voldene.

Læs resten »
Søndervig Sandskulpturer

Søndervig Sandskulpturer

Den årlige Sandskulpturfestival er helt speciel! Her mødes verdens bedste og mest talentfulde skulptører for at skabe kunstværker af sand. Det har altid været sjovt at bygge sandslotte! Men her går kunstnere amok i den særlige kunstart, der hedder sandskulpturering. De besøgende vil møde en 200 meter lang og 7 meter høj mur suppleret af 10 soloskulpturer, der tilsammen vil bombardere gæsterne med en robotverden, som både imponerer, fascinerer og giver stof til eftertanke!

Læs resten »
Kalø slotsruin på Djursland

Kalø slotsruin på Djursland

Kalø Slotsruin er resterne af et kongeligt slot, beliggende i Kalø Vig ved Djurslands sydkyst, ca. 2 km. fra Rønde og 20 km fra Aarhus. Kongeborgen Kalø Slot blev grundlagt af kong Erik Menved omkring 1313 som én af mindst fire borge i Jylland for at styrke kongemagten efter omfattende bondeopstande.

Læs resten »

DEL GERNE, TAK

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på twitter
Twitter
Del på reddit
Reddit
Del på linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

  Tilmeld  
Underretning af
Scroll to top