Heksens hus i Horstved skov

Heksens hus i horstved skov

Heksens hus findes og det er ganske vist

Tag på tur til ”Heksens hus” som er et forladt (og meget forfaldent) hus der ligger i Horstved Skov. Huset hedder egentlig Flintholm og blev opført i 1930’erne som en slags lysthus for skovejer og bedemand Peder Madsen Pedersen. P.M. Pedersen stod også selv for voldgravsanlægget og plantede skoven omkring huset. Men voldgravsanlægget er desværre blevet til en sump gennem årene.

Efterhånden bliver overskriften dog mindre og mindre sand, så du skal nok snart drage afsted for at nå det, for Det gamle flintehus er desværre snart helt væk og umiddelbart har kommunen ikke vist interesse i at bevare det gamle hus. Det ville måske også virke mærkeligt kunstigt, på én eller anden måde.

Husk at banke på inden du træder ind

Pas på sumpen ved heksens hus

Pas på sumpen ved heksens hus

Kan du finde heksen?

Det kan vi ikke garantere, men vi kan ihvertfald hjælpe dig med at finde frem til hendes hus, derinde i Horstved skov.

Du finder huset (og måske også heksen?) ganske tæt på lufthavnen i Tirstrup, inde i Horstved skov og koordinaterne:

56.3141065 – 10.6350912

Velkommen til heksens hus i Horstved

Andre spændende danske perler

Den Genfundne Bro ved Brædstrup

Den Genfundne Bro ved Brædstrup

Et tip til en hyggelig søndags udflugt i det Midtjyske, kunne være den ‘Genfundne Bro’ i Bræstrup, som idag er restaureret og fremstår smukt i landskabet. Der blev gjort store øjne, da Horsens Kommune i foråret 2014 begyndte at fjerne en jorddæmning ved Gudenåen for at skabe fri passage for blandt andet ørreder. Under jorddæmningen blev der nemlig fundet en 50 meter lang og 14 meter høj jernbanebro, som i 85 år har været godt gemt.

Læs resten »
Bunkeren i Tripitz - Blåvand

Tirpitz museet – Havets guld i bunkeren

Midt i klitlandskabet i Blåvand ligger Tirpitz bunker-museum, en unik oplevelse for hele famillien – Mød f.eks. “en hær af beton” og oplev “den skjulte vestkyst”, eller mærk stemningen i den ældgamle ravskov, hvor du kan gå en tur gennem den eventyrlige verden mellem ravskovens træer. Fæstningen blev bygget som en del af Hitlers Atlantvold og skulle beskytte vestkysten og i særdeleshed Esbjerg Havn.

Læs resten »

DEL GERNE, TAK

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på twitter
Twitter
Del på reddit
Reddit
Del på linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

  Tilmeld  
Underretning af
Scroll to top