Gear, gadgets & blogudstyr

Er du nysgerrig efter at vide hvilket udstyr vi bruger på bloggen og på rejsen?

FOTOS ER SKUDT MED
HUAWEI P20 PRO & HUAWEI P30 PRO – Begge telefoner tager fremragende billeder og video, og specielt HUAWEI P30 PRO vinder den ene test efter den anden, også når det gælder nattebilleder og seriøs zoom, så vi kan ærlig talt ikke rigtigt få øje på nogen grund til at skulle slæbe rundt på store tunger kameraer og linser. På trods af, at vi begge bruger vores telefoner rigtig meget når vi er på ferie, kan vi stort set ikke tappe dem helt for strøm. De bliver brugt ustandseligt, både til at tage billeder, vise vej rundt til seværdighederne med Google Maps, og samtidig indtastes noter i vores rejse-app POLARSTEPS, til senere brug på Rejse-Loggen.dk

TILBEHØR TIL ELEKTRONIKKEN
Skulle vi alligevel få brug for ekstra strøm, medbringes dog en ANKER POWERCORE 2010 mAh POWERBANK – Nok til mere end 7 hele opladninger – De to USB-A porte på denne powerbank præsterer desuden imponerende 4.8A, som sørger for at vi begge kan få opladet samtidigt, og på grund af Ankers patenterede PowerIQ™-teknologi, sker dette i en rasende fart. PowerIQ™ er nemlig designet til at kommunikere med vores elektronik, vurdere hvor hurtigt batteriet kan absorbere strømmen, og derefter optimere processen, så det foregår hundrede procent sikkert, og langt hurtigere end de fleste ladere kan hamle op med. Den har dog ét lille minus, vægten er hele 356g og altså noget af en ekstravægt at ‘slæbe’ rundt på.

COMPUTER
Med vores elskede ACER CHROMEBOOK R11 laver vi alt arbejdet, ikke bare selve hjemmesiden, men også foto og videpredigeringer etc. – ACER CHROMEBOOK R11 er lille og let, (1,25 kg), lynende hurtig og kører let en hel arbejdsdag uden at skulle sættes til strøm.

PROGRAMMER & VÆRKTØJER PÅ REJSE-BLOGGEN.DK (WEBSIDEN)

  • WORDPRESS – WordPress er et gratis open source blogsystem og CMS skrevet i PHP. Der er både mulighed for at installere plugins, skifte tema og tilføje tags til sine poster. Systemet er p.t. det mest udbredte i verden og er oversat til mange sprog, herunder dansk.
  • WEVIDEO ONLINE VIDEO EDITOR – WeVideo gør videoredigering let for alle og tilgængelig overalt.
  • PIXLR ONLINE PHOTO EDITOR – Et ganske fint foto redegeringsværktøj med filtre og mulighed for layers etc. og helt gratis at bruge.

HOST / WEBHOTEL
WANNAFIND.DK er ikke den billigste udbyder, men efter vores mening den bedste. De yder en u-overtruffen god og kompetent brugersupport, både pr. mail, chat og pr. telefon. Deres servere er mærkbart hurtigere end hos de billige udbydere, (ja, vi har været turen rundt gennem flere år). WANNAFIND.DK koster ca. det dobbelte i.fh.t. ‘discount’ udbyderne, (ikke ment negativt, for de er faktisk ganske udmærkede til mange løsninger), men er klart pengene værd for os, til de krav vi stiller.

Scroll to top