Cisternen udstilling og kunst på Frederiksberg

Cisternerne - Not the end of the world

Meget anderledes kunst

Cisternerne er et tidligere vandreservoir under Søndermarken, der i dag udgør et enestående udstillingssted i Frederiksberg. I 2019 inviterer Cisternerne nysgerrige opdagelsesrejsende med ind i en mørk fremtid. Det danske kunstnerkollektiv SUPERFLEX har omformet og oversvømmet det tidligere vandreservoir på Frederiksberg, der i dag fungerer som Hovedstadens underjordiske kunsthal.

Et omklædningsrum er det første du møder i den omfattende installation ”It is not the end of the world”. Nu må du skifte til gummistøvler, før du kan fortsætte ind i udstillingen.

Kunstnergruppen SUPERFLEX har iscenesat en tidsrejse ind i fremtiden i de mørke, underjordiske cisterner. En oversvømmelse har fundet sted, forfaldet er i gang og på rejsen ind i det ukendte, vil den besøgende støde på levn fra en fjern fortid: vores egen nutid. I det grotte-lignende og anderledes klima i Cisternerne, vil man ikke blot opleve udstillingen gennem synssansen men med hele kroppen.

Med udstillingen “It is not the end of world” vender SUPERFLEX det dystopiske scenarie, hvor menneskeheden ikke længere eksisterer, til et mere nuanceret narrativ. Som titlen anslår, henviser kunstnergruppen til, at de fremtidige klimaændringer muligvis kan være enden på menneskeheden, men ikke verdens ende – planeten skal nok klare sig uden os.

Cisternerne - Not the end of the world - Rejse-Loggen.dk

Du skal slå mørket for at nå lyset

Nede under jorden - Cisternerne i København

Cisternerne – Frederiksberg

Praktisk information

Aktuel udstilling (2019): SUPERFLEX | It is not the end of the world
16. marts – 30. november 2019

Adresse: Cisternerne i Søndermarken overfor Frederiksberg Slot
(koordinater: 55.6695249 – 12.5243872)

Det er muligt at låne gummistøvler på stedet, men vi anbefaler, at man medbringer sine egne hvis muligt.

Åbningstider
Tir.-Ons.: 11 – 18
Tors.: 11 – 20
Fre.-Søn.: 11 – 18
(mandag lukket)

Entré
Voksne: 70 kr.
Senior/studerende: 50 kr.
Gruppe (min. 20): 50 kr.
Under 18: Gratis

Web: https://cisternerne.dk

Cisternerne - Frederiksberg

ANDRE SPÆNDENDE DANSKE PERLER

Solnedgang over Skagen

De mest populære oplevelser i Skagen

Her højt mod nord, hvor Danmark ender og de to have mødes, ligger Skagen. Her er der oplevelser for alle generationer hele året rundt; naturen, strandene, atmosfæren, de gamle gule huse, havnene med dens liv og spændende restauranter. Skagen er også kendt for at være den by i Danmark, der har flest solskinstimer.

Læs resten »
Gåtur over brådet til Æbelø

Min far var kukker på Æbelø

Det er lidt af et eventyr, at vade ud i vand til knæene og traske igennem vandet, ankomme til Æbelø Holm og igen få fast grund under fødderne. Der er udsigt til vand på alle sider, og selv om der ikke bor mennesker på øen længere, så er der huse og bygninger fra det liv som er levet der engang. Der er også et rigt dyreliv med bla. dådyr og mufloner (vilde bjergfår), fasaner, ugler og ørne.

Læs resten »
Houvig Bunker med udsigt til Vesterhavet

Houvig Fæstningen | Tysk fæstningsanlæg

Et af de vigtigste tyske fæstningsanlæg i Danmark fra 2. verdenskrig. Den består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere. Omkring fæstningen var der endvidere store minefelter og pigtrådsspærringer.

Læs resten »

DEL GERNE, TAK

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på twitter
Twitter
Del på reddit
Reddit
Del på linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

  Tilmeld  
Underretning af
Scroll to top