Rytterstatue foran Christiansborg Slot

Christiansborg Slot - Slotsholmen

Lidt kongelig har man vel lov at være?

Besøg Christiansborg Slot, der huser De Kongelige Repræsentationslokaler med Riddersalen og Dronningens Gobeliner, De Kongelige Stalde, Det Kongelige Festkøkken, Christiansborg Slotskirke og ruinerne under slottet.

I 800 år har Slotsholmen været centrum for magten i Danmark. Det nuværende Christiansborg Slot har stået siden 1928, men fra denne plads har konger og dronninger regeret i århundreder. I dag benytter H.M. Dronningen slottet til officielle arrangementer, såsom gallamiddage og offentlig audiens. Besøg slottet på egen hånd, eller tag med på en omvisning.

Christiansborg Slot ligger på Slotsholmen midt i København, og her kan du nemt bruge en hel dag. Efter besøget på slottet kan du udforske området for flere historiske og kulturelle oplevelser. I nærheden af slottet finder du også: Folketinget, Kongernes Lapidarium i Christian 4.s Bryghus, Nationalmuseet, Krigsmuseet, Klunkehjemmet, Thorvaldsens Museum

Christiansborg Slot fra kanalen

Christiansborg Slot set fra kanalen

Rytter med hvide heste foran Christiansborg Slot

Rytter og hvide heste på Christiansborg Slotsplads

Billetpriser m.m.

Fællesbillet (alt samlet):
Se De Kongelige Repræsentationslokaler, Det Kongelige Festkøkken, Ruinerne under Christiansborg og De Kongelige Stalde på én og samme billet. Billetten gælder en måned.

Voksen: 160 kr. | Studerende: 140 kr. | Barn under 18 år: Gratis

Flere priser og kombinationsmuligheder på denne webside.

Christiansborg Slot - Slotsholmen

ANDRE SPÆNDENDE DANSKE PERLER

Kongeporten til Kastellet i København

Kastellet, en del af Danmarkshistorien

Kastellet er et citadel i København og et af de bedst bevarede fæstningsanlæg i Nordeuropa og det var her Johan Friedrich Struense sad i arresten til dommen. De smukke grønne omgivelser gør Kastellet til et meget populært udflugtsmål for en god spadseretur eller løbetur på voldene.

Læs resten »
Gåtur over brådet til Æbelø

Min far var kukker på Æbelø

Det er lidt af et eventyr, at vade ud i vand til knæene og traske igennem vandet, ankomme til Æbelø Holm og igen få fast grund under fødderne. Der er udsigt til vand på alle sider, og selv om der ikke bor mennesker på øen længere, så er der huse og bygninger fra det liv som er levet der engang. Der er også et rigt dyreliv med bla. dådyr og mufloner (vilde bjergfår), fasaner, ugler og ørne.

Læs resten »
Stemningsbillede fra Mønsted Kalkgruber

Mønsted Kalkgruber | Verdens største kalkgrube

Nede i dybet venter jer en helt unik oplevelse. Nogle af gangene er så store som domkirker og andre ganske lave, så en voksen mand ikke kan stå oprejst. Der er mere end 60 km minegange under jorden, som befinder sig i flere forskellige niveauer – 2 km af disse gange er oplyst, så de kan udforskes af alle besøgende.

Læs resten »

DEL GERNE, TAK

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på twitter
Twitter
Del på reddit
Reddit
Del på linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

  Tilmeld  
Underretning af
Scroll to top