Rytterstatue foran Christiansborg Slot

Christiansborg Slot - Slotsholmen

Lidt kongelig har man vel lov at være?

Besøg Christiansborg Slot, der huser De Kongelige Repræsentationslokaler med Riddersalen og Dronningens Gobeliner, De Kongelige Stalde, Det Kongelige Festkøkken, Christiansborg Slotskirke og ruinerne under slottet.

I 800 år har Slotsholmen været centrum for magten i Danmark. Det nuværende Christiansborg Slot har stået siden 1928, men fra denne plads har konger og dronninger regeret i århundreder. I dag benytter H.M. Dronningen slottet til officielle arrangementer, såsom gallamiddage og offentlig audiens. Besøg slottet på egen hånd, eller tag med på en omvisning.

Christiansborg Slot ligger på Slotsholmen midt i København, og her kan du nemt bruge en hel dag. Efter besøget på slottet kan du udforske området for flere historiske og kulturelle oplevelser. I nærheden af slottet finder du også: Folketinget, Kongernes Lapidarium i Christian 4.s Bryghus, Nationalmuseet, Krigsmuseet, Klunkehjemmet, Thorvaldsens Museum

Christiansborg Slot fra kanalen

Christiansborg Slot set fra kanalen

Rytter med hvide heste foran Christiansborg Slot

Rytter og hvide heste på Christiansborg Slotsplads

Billetpriser m.m.

Fællesbillet (alt samlet):
Se De Kongelige Repræsentationslokaler, Det Kongelige Festkøkken, Ruinerne under Christiansborg og De Kongelige Stalde på én og samme billet. Billetten gælder en måned.

Voksen: 160 kr. | Studerende: 140 kr. | Barn under 18 år: Gratis

Flere priser og kombinationsmuligheder på denne webside.

Christiansborg Slot - Slotsholmen

ANDRE SPÆNDENDE DANSKE PERLER

DEL GERNE, TAK

0 0 vote
Article Rating
Scroll to top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x