Rytterstatue foran Christiansborg Slot

Christiansborg Slot - Slotsholmen

Lidt kongelig har man vel lov at være?

Besøg Christiansborg Slot, der huser De Kongelige Repræsentationslokaler med Riddersalen og Dronningens Gobeliner, De Kongelige Stalde, Det Kongelige Festkøkken, Christiansborg Slotskirke og ruinerne under slottet.

I 800 år har Slotsholmen været centrum for magten i Danmark. Det nuværende Christiansborg Slot har stået siden 1928, men fra denne plads har konger og dronninger regeret i århundreder. I dag benytter H.M. Dronningen slottet til officielle arrangementer, såsom gallamiddage og offentlig audiens. Besøg slottet på egen hånd, eller tag med på en omvisning.

Christiansborg Slot ligger på Slotsholmen midt i København, og her kan du nemt bruge en hel dag. Efter besøget på slottet kan du udforske området for flere historiske og kulturelle oplevelser. I nærheden af slottet finder du også: Folketinget, Kongernes Lapidarium i Christian 4.s Bryghus, Nationalmuseet, Krigsmuseet, Klunkehjemmet, Thorvaldsens Museum

Christiansborg Slot fra kanalen

Christiansborg Slot set fra kanalen

Rytter med hvide heste foran Christiansborg Slot

Rytter og hvide heste på Christiansborg Slotsplads

Billetpriser m.m.

Fællesbillet (alt samlet):
Se De Kongelige Repræsentationslokaler, Det Kongelige Festkøkken, Ruinerne under Christiansborg og De Kongelige Stalde på én og samme billet. Billetten gælder en måned.

Voksen: 160 kr. | Studerende: 140 kr. | Barn under 18 år: Gratis

Flere priser og kombinationsmuligheder på denne webside.

Christiansborg Slot - Slotsholmen

ANDRE SPÆNDENDE DANSKE PERLER

Solnedgang over Skagen

De mest populære oplevelser i Skagen

Her højt mod nord, hvor Danmark ender og de to have mødes, ligger Skagen. Her er der oplevelser for alle generationer hele året rundt; naturen, strandene, atmosfæren, de gamle gule huse, havnene med dens liv og spændende restauranter. Skagen er også kendt for at være den by i Danmark, der har flest solskinstimer.

Læs resten »
groen-mark-daadyr-frijsenborg

Frijsenborg Slot & skove

Du finder Frijsenborg slot og de tilhørende Frijsenborg skove i Favrskov kommune. Området er utroligt idyllisk og indbyder til en udflugt i det grønne og inde midt i det hele, finder du den smukke og idyliske gamle Slotskro, ‘Pøt Mølle’ hvor du kan få dig en kop kaffe eller en skøn frokost.

Læs resten »
Kalø slotsruin på Djursland

Kalø slotsruin på Djursland

Kalø Slotsruin er resterne af et kongeligt slot, beliggende i Kalø Vig ved Djurslands sydkyst, ca. 2 km. fra Rønde og 20 km fra Aarhus. Kongeborgen Kalø Slot blev grundlagt af kong Erik Menved omkring 1313 som én af mindst fire borge i Jylland for at styrke kongemagten efter omfattende bondeopstande.

Læs resten »

DEL GERNE, TAK

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på twitter
Twitter
Del på reddit
Reddit
Del på linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

  Tilmeld  
Underretning af
Scroll to top